coaching

Coach visie
Een van de belangrijkste taken van de coach is de ander te laten begrijpen dat talent niet doorslaggevend is voor het hebben van succes. Succes is een attitude, een keuze, en daarom is succes niet iets wat de winnaar als het ware overkomt, maar een gevolg van die gemaakte keuzes. Charles spreekt in dat verband over de 3 D's: het belang van een Desire (ambitie) , de bereidheid te hebben er een prijs voor te betalen (Dedication) en nooit op te geven (Determination)

Met zijn jarenlange ervaring op het gebied van Performance Management en het coachen op het allerhoogste niveau, aangevuld met zijn ervaring als technisch directeur van NOC*NSF, kent Charles de route naar topprestaties. Hij staat bekend als een coach die kordaat zijn team leidt, met een scherp oog voor detail en altijd uitgaand van gezond verstand. Hij kent de internationale benchmark als geen ander en weet daarom wat nodig is om beter te zijn dan de concurrentie. Hij legt graag zijn werkwijze helder uit ,zonder opsmuk en met de nodige humor.

High Performance Culture
Om niet slechts eenmalig succes te hebben maar een langdurige periode van groei en succes door te maken is het nodig om binnen een organisatie de juiste (prestatie)cultuur neer te zetten . Dit is des te belangrijker in een omgeving waar de concurrentie stevig is en de marges smal zijn tussen mislukking en succes . Onder de bezielende leiding van een leider met coaching skills worden andere stafleden geïnspireerd tot verandering en wordt een klimaat gecreëerd waar slechts het beste goed genoeg is.

Contact opnemen

Contact form submitted!
We will be in touch soon.